Organizacja pracy, BHP i ergonomia w zakładach żywienia
Informacje ogólne
| Kod przedmiotu: | DIE-NL>DIE7 |
| Kod Erasmus / ISCED: | (brak danych) / (brak danych) |
| Nazwa przedmiotu: | Organizacja pracy, BHP i ergonomia w zakładach żywienia |
| Jednostka: | Instytut Nauk o Zdrowiu |
| Grupy: |
Przedmioty dla semestru: 1, program: DIE-NL |
| Punkty ECTS i inne: |
1.00
|
| Język prowadzenia: | polski |
| Skrócony opis: |
(tylko po angielsku) 1593 |
Zajęcia w cyklu "Semestr zimowy 2022/2023" (zakończony)
| Okres: | 2022-10-01 - 2023-02-28 |
Przejdź do planu
PN WT ŚR CZ PT |
| Typ zajęć: |
e-learning, 5 godzin
wykład, 5 godzin
|
|
| Koordynatorzy: | (brak danych) | |
| Prowadzący grup: | (brak danych) | |
| Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
| Zaliczenie: |
Przedmiot -
zaliczenie (na ocenę)
wykład - zaliczenie (na ocenę) |
Zajęcia w cyklu "Semestr zimowy 2023/2024" (zakończony)
| Okres: | 2023-10-01 - 2024-02-25 |
Przejdź do planu
PN WT ŚR CZ PT |
| Typ zajęć: |
e-learning, 5 godzin
wykład, 5 godzin
|
|
| Koordynatorzy: | (brak danych) | |
| Prowadzący grup: | (brak danych) | |
| Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
| Zaliczenie: |
Przedmiot -
zaliczenie (na ocenę)
wykład - zaliczenie (na ocenę) |
Zajęcia w cyklu "Semestr zimowy 2024/2025" (zakończony)
| Okres: | 2024-10-01 - 2025-03-02 |
Przejdź do planu
PN WT ŚR CZ PT |
| Typ zajęć: |
e-learning, 5 godzin
wykład, 5 godzin
|
|
| Koordynatorzy: | Dariusz Ozner | |
| Prowadzący grup: | Dariusz Ozner | |
| Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
| Zaliczenie: |
Przedmiot -
zaliczenie (na ocenę)
wykład - zaliczenie (na ocenę) |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Małopolska Uczelnia Państwowa im. rotmistrza Witolda Pileckiego w Oświęcimiu.
Właścicielem praw autorskich jest Małopolska Uczelnia Państwowa im. rotmistrza Witolda Pileckiego w Oświęcimiu.
